АСЕРИ България има честта да ви покани на 2-рата конференция за сигурни дигитални плащания SECURITY of DIGITAL PAYMENTS (DIGI PAY), която ще се проведе в рамките на SECURITY EXPO (6-9 март 2019г.)

>>  ОРГАНИЗАТОРИ

Интер Експо Център в партньорство с АСЕРИ България, Асоциация на софтуерните компании в България и Българска финтек асоциация.

>>  ЗА КАКВО Е СЪБИТИЕТО?

За достъпни и сигурни онлайн разплащания – картови, онлайн, мобилни, за сигурност на междубанковите плащания, за мониторинг на трансакциите, решения за разпознаване на хакерски атаки, киберсигурност, за борбата с онлайн престъпления за милиони

>>  КЛЮЧОВИ ТЕМИ

  • Новата директива за платежни услуги PSD2, която ще влезе в сила през септември, ще задължи банките да отворят своите системи, да улеснят плащанията за своите клиенти.
  • Как ще усети промените българският клиент?
  • Ще се ускорят ли онлайн и мобилните плащания?
  • Какви ще са критериите да навлязат трети играчи на банковия пазар, ще заменят ли новите финтех компании настоящите играчи във финансовия сектор?
  • Алтернатива на банките или здравословна конкуренция?
  • Ще станат ли плащанията по-сигурни? Днес след финансови измами и източване на сметки десетки компании фалират. Как се разкриват измамите, какви са решенията, за да се предотврати навреме кражбата на пари от банковите сметки. Финтек индустрията се движи по-бързо от регулациите в сектора, как са защитени сметки за милиарди в интернет?

За допълнителна информация и регистрация: https://bit.ly/2SgmYXR

Конференция SECURITY of DIGITAL PAYMENTS (DIGI PAY)