Събитието за сигурни и достъпни дигитални плащания DIGI PAY 2023 ще се проведе на 5 октомври в Интер Експо Център: https://digipay.bg/

Конференцията DIGI PAY с акцент върху сигурни и достъпни плащания в онлайн търговията,  сигурна идентификация, предотвратяване на измами и пране на пари

DIGI PAY е конференцията за ново поколение плащания,  4.X екосистема в четири стълба- данни, споделена инфраструктура, възможности на платформата и вградено финансиране. Ние се фокусираме върху темите за мониторинг на измами при банкови, мобилни, ритейл плащания; засичане на измами и решения за превенция, верификация на дигитална идентичност, нови цифрови решения, в които център е клиента. Ние акцентираме на новите регулации и на партньорство със всички институции и организациите в сектора.

Сред ключовите   теми са нови технологии за плащания, мобилни приложения за плащания и банкови услуги, ритейл плащания както и облачни услуги, изкуствен интелект, блокчейн; криптовалути за по-голяма сигурност и устойчивост на екосистемата. Темите за иновациите и стимулирането на стартиращи компании в сферата на плащанията са наши основни теми.

Експертите и професионалистите в сферата на сигурността и различните решения за плащания подкрепят конференцията. Всяка година осигуряваме сертификати със 7 CPE кредита за продължаващо обучение.

Тази година конференцията ще даде акцент на три основни теми – Отворено банкиране и регулациите, свързани с ревизията на директивата PSD2;  Предотвратяване на измами и защита на данните, пране на пари, плащания в сектора на онлайн търговията, блокчейн и AI за по-добро потребителско преживяване.

Може да запазите своя билет ТУК.

 

Конференция Digipay 2023