Loading Map....

Дата и час
Дати - 19.10.2018
08:30 - 13:00

Местоположение
Capital Fort - зала New York

Категория


Конференция „Колко сигурен е вашият дигитален портфейл?“

КОГА: 19.10.2018 г. (петък) от 09:00 до 13:00 ч.

КЪДЕ: Capital Fort – зала New York – бул.”Цариградско шосе” 90

ОРГАНИЗАТОРИ:
– Paysafe Bulgaria (www.paysafe.com)
– ACFE Bulgaria (www.acfe.bg)

УЧАСТИЕ: безплатно (допълнителна информация по-долу)

РЕЗЮМЕ:
Дигиталните портфейли продължават да печелят вниманието на потребителите от цял свят. Все по-засилен е интересът към внедряването на нови технологии, които правят онлайн разплащанията и пазаруването по-бързо, по-лесно и по-сигурно. Именно безопасността и сигурността са сред най-важните теми, свързани с дигиталните портфейли.

Конференцията „Колко сигурен е вашият дигитален портфейл?“ ще представи на специалистите в бранша реални мерки за превенция на измамите и за осигуряването на киберсигурност при работата с дигитални портфейли.

ПРОГРАМА:
08:30 – 09:00 Регистрация
09:00 – 10:00 Онлайн измами – разкриване и превенция
10:00 – 11:00 Киберсигурност
11:00 – 11:30 Кафе пауза
11:30 – 13:00 Кръгла маса и диалог с лектори и гости

ЛЕКТОРИ:
Светослав Алексиев, CFE – директор „Риск операции“ на Paysafe. Специалист с над 8 г. опит в сферата на риск мениджмънта и превенцията на измамите. Ръководи структури, отговарящи за разследванията на онлайн измами, онлайн мониторинга, верификацията на клиентите и превенцията на прането на пари.

Асен Тасков, CISSP, CRISC – ръководител на отдел „Информационна сигурност“ на Paysafe. Специалист с над 10 г. опит в сферата на информационната сигурност. Участва в дизайна, в прилагането и в привеждането в оперативна готовност на структури, които контролират сигурността.

Владимир Икономов, CFE – ръководител на PMO в „Първа инвестиционна банка“ АД и председател на УС на ACFE Bulgaria. Дългогодишен служител в дирекция „Вътрешен одит“ с над 7 г. опит в разследването, анализа и превенцията на измамите.

УКАЗАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
РЕГИСТРАЦИЯ с имейл до acfe_bulgaria@abv.bg.
ЗАЯВКАТА за участие следва задължително да съдържа имената на участника, месторабота, заемана длъжност, имейл адрес и мобилен телефон.

Предоставяйки личните си данни, Вие се съгласявате те да бъдат използвани и обработвани от ACFE Bulgaria за регистрацията Ви за събитието и за изпращането на електронни съобщения във връзка с него.

Предвид ограничения брой места, всяка заявка за участие подлежи на предварително одобрение от страна на организаторите. Заявки, които не отговарят на изискванията, ще бъдат автоматично отказвани.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Резервации

Bookings are closed for this event.

Конференция: Колко сигурен е вашият дигитален портфейл?